SERVITØRENE VÅRE
Smil, oppmerksomhet og noe i glasset med en gang! Vi har 12 servitører og hovmestere, i tillegg til 5-6 lærlinger. Våre servitører utøver sitt håndverk i uniform og med kunnskap. Flere er også utdannet vinkelner. Ved å ha lærlinger, holder vi faget i hevd og lærer teknikker som flambering, tranchering, russisk servering, bararbeid - og kanskje viktigst: service!
Directeur de restaurant – Sverre Sivertsen
Sverre har vært med oss siden 2004, og er også medeier. Som restaurantsjef har han mange oppgaver, men du møter han ofte også i døren. Sverre er en ekte restaurantmann, med full kontroll på servitører, gjester og mat som skal ut. Han har også den gode egenskapen at han husker de mange forskjellige ønsker eller behov våre stamgjester kan ha. Har du vært hos oss tidligere, så kjenner ganske sikkert Sverre deg igjen!
Maitre d'Hotel – Isabelle Kirkerud
Isabelle har også vært med oss i mange år. Hun begynte som lærling hos oss, og har gått gradene til stilling som hovmester idag. Innimellom har hun hatt 'pause' fra Brasserie France, med enten studier i reiseliv eller jobb i andre restauranter. Med sin gode stamina og rolige vesen, er hun en viktig leder i et evig hektisk miljø! Isabelle trives best når det blåser som mest!
Maitre d'Hotel – Maria Suarez
Maria gikk læretid hos våre venner på Statholdergaarden. Som 'datter i huset' er Maria nærmest vokst opp i restaurant, og er med sin gode energi og glade latter en viktig medarbeider du møter i døren. Maria leder også opplæringen av våre servitørlærlinger, i tillegg til å være en del av restaurantens lederteam.
Alle våre servitører har enten fagbrev eller vinkelnerutdanning. Og vi har mange med lang erfaring. Opplæring i både kokk- og servitørfaget er viktig for oss, og vi har til enhver tid fra 4 til 6 servitørlærlinger vi forsøker å gjøre enda dyktigere enn oss! Vår service skal være 'old school' - alle har uniform, vi pusser skoene daglig, vi kan alle mat og vin, vi flamberer, blander tartar, anretter ost og dessert. Vi er eksperter på service!