KOKKENE VÅRE
Vårt kjøkken henter inspirasjon fra de store brasseriene du finner i Paris, som Brasserie Bofinger og La Coupole. Men hjerte vårt ligger også hos de små, familiedrevne bistroene du finner gjemt bort i bydelene. Mange spør om vi henter råvarene fra Frankrike, og noe får vi derfra. I hovedsak bruker vi norsk kjøtt og norsk fisk og skalldyr.
Det varierer litt hvor mange kokker og lærlinger vi har, men stort sett ligger antall kokker på 12-14, og omtrent samme antall lærlinger. Hvert år tar vi inn et nytt kull kokkelærlinger som blir hos oss i 2 år før de går opp til fagprøve. Utdanning av dyktige fagarbeidere har alltid vært viktig for oss, og du vil møte mange kokker rundt omkring i landet som har startet sin karriere hos oss. Det gjør oss stolte!
Executive Chef – Tom Aasen
Tom er vår kjøkkensjef og har vært med oss fra høsten 2001. Med sin bakgrunn fra Hotel Continental og Hroar Deges ’Det blå kjøkken’, hadde han et solid grunnlag for å lede og utvikle vårt kjøkken. Tom er selve klippen på kjøkkenet, ingenting er tilfeldig der han står. Og for alle våre kokkelærlinger, er Tom en viktig læremester!
Executive Sous Chef – Kjetil Berntsen
Kjetil gikk i kokkelære hos oss fra 2003 til 2005, og med unntak av et par år, har han vært hos oss siden. Kjetil har i mange år hatt ansvar for produksjon, og har mye av æren for at vi klarer å holde jevn kvalitet på alt fra Crème Brûlée, løksuppe og 'cuisse de canard confit'. Gjennom året serverer vi i underkant av 5000 porsjoner løksuppe, 3600 porsjoner snegler (á 1/2 duisn) og ca 6500 andelår ... Og mye annet! Samme med Tom og våre soussjefer leder de våre kokker i alle våre 3 kjøkken.
Chef de cuisine – Remi Olstad
Remi har som mange hos oss gått gradene fra kokkelærling til han nå er med i lederteamet på kjøkkenet i 1. etasje.
Chef de cuisine - Mohammed Arrasi
Mohammed er ekte Oslogutt, og utgjør sammen med Remi lederteamet i 1. etasje. Både Mohammed og Remi liker å hilse på våre gjester, så det kan godt være du har blitt servert av en av de!