COQUILLAGES ET CRUSTACÉS
ØSTERS NATURELL - ETTER TILGJENGELIGHET
Fines de Claire, Pleine Mer
Huîtres, selon arrivage, la pièce
Spesialøsters
Huîtres, selon arrivage, la pièce
Dampede blåskjell fra Trøndelag med kremet safransuppe (0,3 kg)
Petite marmite de moules à la crème et au safran
½ kg dampede blåskjell som hovedrett kremet safransuppe, pommes frites, aioli
Marmite de moules à la crème et au safran, frites et aioli (plat principal)
Skalldyrvariasjon som forrett med krabbe marinerte kamskjell*, reker, basilikumaioli
Coquille St-Jacques marinés, tourteau et crevettes
aioli au basilic (entrée)
Urte- og hvitløksgratinert kongekrabbe med sjampignon og tomat
Crabe Royal Provençale aux champignons et tomate
L'Assiette du Mareyeur - fra kl 16!
skalldyrfat som forrett med reker, kamskjell, krabbe, kongekrabbe og blåskjell
L’assiette du Mareyeur (en entrée), langoustine, crevettes, pinces de crabe, crabe des neiges, pétoncles marinés, moules
Plateau de Fruits de Mer Classique - fra kl 16!
skalldyrfat som hovedrett servert med brød, smør, sitron, majones og aioli
Sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell
Plateau de Fruits de Mer Royal
skalldyrfat som over, men med tillegg av 1/2 nykokt Atlanterhavshummer, forhåndsbestilles, og etter tilgang og pris